Suomen Yksityisten Päivähoitajien Edustajisto SYPE muistuttaa hoitopaikkaa hakevia vanhempia siitä, ettei yhdistyksellä ole lupaa valvoa jäsentensä toimintaa. Kunnan päivähoidon valvoja hyväksyy yksityiset hoitajat ja valvoo heidän toimintaa jatkossakin.

Vesilahti

Jenni-Maarit Ketola
Hovinrinne 13
37470 Vesilahti

050-3363574
jenni.maarit.ketola@gmail.com

Vapaita paikkoja: 1 (08/22)

Huomioitavaa: Perhepäivähoitajan ammattitutkinto ja kasvatustieteen opintoja sekä erilaisia lasten liikkumiseen liittyviä koulutuksia kuten liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutus. Asumme omakotitalossa lähellä Kirkonkylän koulua. Meillä on koira. Tervetuloa tutustumaan!

Koskenkulman ryhmis, Aura Elliot

Koskenkyläntie 525 Vesilahti

040-5551136

koskenkulma@gmail.com

Vapaita paikkoja: 1 kokopäiväpaikka ja 2 osapäiväpaikkaa

Huomioitavaa: Paikkoja yhteensä 8, nyt vapaana 2 kokopäiväpaikkaa. Ulkona ja luonnossa leikkien, liikkuen ja oppien. Olen varhaiskasvatusope, jolla on myös mm. metsämörri-ohjaajan koulutus. Minulla on työkokemusta päiväkodissa, koulun eskarissa, musiikkiopiston 9kk-6v muskareissa, perhepäivähoitajana ja tukiperheenä yli 20v. Hoidan lapsia yhteisessä vuokratilassa toisen hoitajan kanssa. Meillä leikitään ja ulkoillaan paljon säässä kuin säässä läheisessä metsässä ja Koskenjoen rannassa. Musisoimme ja harjoittelemme kädentaitoja joka päivä unohtamatta luku- ja sylittelyhetkiä.