HALLITUS 2022

Puheenjohtaja
Hanna Riihimäki

Aloitin alanvaihtajana yksityisen perhepäivähoitajan työt v. 2018. Pidän nykyisestä työstäni niin paljon etten voi kuvitella tekeväni enää mitään muuta työtä. Asustelen Olkahisissa kahden lapseni ja Jumi-labbiksemme kanssa.

Hallituksessa olen ollut mukana vuodesta 2019 lähtien. Mielestäni kollegoiden tuki ja tietämys on tässä työssä tärkeää. On hienoa olla mukana yhdistyksen toiminnassa ja päästä konkreettisesti kehittämään asioita!


Varapuheenjohtaja + hoitopaikkavälitys
Saara Lindroos

Hei! Aloitin työni yksityisenä perhepäivähoitajana maaliskuussa 2013. Asumme Hervannassa ja perheeseeni kuuluvat kaksi lasta, toinen jo aikuinen, sekä toinen kouluikäinen, tyttöjä molemmat. Mukana menossa myös aviomies ja kasa karvaisia lemmikkejä. Parin vuoden tauon jälkeen taas mukana yhdistystoiminnassa ja nyt vastaan hoitopaikkavälityksestä ja toimin yhdistyksen varapuheenjohtajana.

Sihteeri
Riina Kerppilä

Olen toiminut Hervannassa perhepäivähoitajana reilun kymmenen vuotta. Yhdistyksen hallituksessa jo useampia vuosia. Kotona neljä teini-ikäistä omaa lasta. Pienten lasten kanssa touhuaminen on huippua, mutta ilman kollegiaalista tukea en jaksaisi tätä työtä tehdä.

Rahastonhoitaja
Päivi Nurminen

Olen kahden kouluikäisen tytön äiti ja asustelemme Tampereen Niemessä. Perhepäivähoitajan työtä olen tehnyt syksystä 2015 lähtien. Lasteni ja mieheni lisäksi sohvaamme kuluttavat ihanat karvaiset ystävämme, koira ja kani. Eläimet ja luonto ovat tärkeitä minulle ja tähän panostan myös työssäni Niemen Nassikoissa. Mielestäni ammattitaidon jatkuva kehittäminen ja yhteistyö muiden hoitajien kanssa luovat uusia mahdollisuuksia työhömme.

Tuulikki Hakala

Olen työskennellyt perhepäivähoitajana vuodesta 2003. Minulla on kolme aikuista lasta, joista yksi asuu vielä kotosalla. Perhepäivähoitajan työni vastapainoksi olen innostunut yhdistyksemme toiminnasta. Vapaa-aikani opiskelen sekä laitan tossua toisen eteen metsissä samoillen. Elämä on seikkailu.

Satu Orava

Hei! Asustelen Niemessä. Minulla on kaksi aikuista tytärtä ja yläastetta käyvä poika. Olen toiminut yksityisenä perhepäivähoitajana 24 vuotta. Yhdistyksen hallituksessa olen ollut vuodesta 2015. Tutustun mielelläni toisiin hoitajiin ja annan mielelläni neuvoja aloittaville hoitajille. Ota rohkeasti yhteyttä!