HALLITUS 2017

pirkanypph@gmail.com

Puheenjohtaja Vilma Paasikivi

Mahtavaa, että sain uudelleen näin paljon luottamusta. Kiitos!

On ilo ja kunnia saada edustaa upeaa, aktiivista, varhaiskasvattajien yhdistystä!

Touhuamme Tampereen Haapalinnassa.

Muista: SINÄ TEET TÄRKEÄÄ TYÖTÄ!

Varapuheenjohtaja Riina Kerppilä


Paljasjalkainen Hervantalainen, perhepäivähoitajana toiminut vuodesta 2011. Aamuisin on kotona melkoinen vilske kun neljä omaa lasta lähtee kouluun ja neljä hoitolasta tulee hoitoon. Välipalapöydässä saattaa olla yhdeksänkin lasta. Mutta juuri tätä haluan tehdä! Mukavaa ja välttämätöntä on myös kollegiaalinen tuki niin hervantalaisista hoitajista kuin Pypph:n hoitajista. Pidetään lippua korkealla ja mainetta yllä!

pirkanypph@gmail.com

040-7320333 / pirkanypph@gmail.com

Sihteeri Hanna Hämäläinen

Olen kolmen lapsen äiti Tampereelta Linnainmaalta. Tällä hetkellä työ perhepäivähoitaja on tauolla ja nautin äitiyslomasta. Perhepäivähoitaja ole ehtinyt toimimaan viitisen vuotta ja yhdistyksen hallituksessa olen ollut mukana vuodesta 2014.

Rahastonhoitaja Kaisa Saari

Perhepäivähoitajana vuodesta 2004 alkaen itäisellä alueella Tampereella.
Olen opiskellut työn ohella pph:n ammattitutkinnon ja nyt opiskelen avoimessa yliopistossa kasvatustieteitä perhepäivähoitajan työni rinnalla.
Opiskeluni työni ohella mahdollistavat
teini-iän saavuttaneet lapseni sekä reissutyötä tekevä puolisoni.


pirkanypph@gmail.com

Jäsen Aino Poijärvi

Olen kahden alle kouluikäisen pojan äiti Nokian Siurosta. Aloitin uutena ja motivoituneena perhepäivähoitajana 8/2016. Maaseudulla sijaitseva tonttimme Kaikuketo on nimensä veroinen. Siitä nimensä saanut Perhepäiväkoti Kaikuketo tuokoon lapsen äänen kuuluviin. Mahtavaa olla osa yhdistyksen hallitusta jo toista kautta!

Jäsen Satu Orava

Hei! Asustelen Niemessä. Minulla on 2 aikuista tytärtä ja 1 pojan vesseli. Olen toiminut yksityisenä perhepäivähoitajana 17 vuotta. Yhdistyksen hallituksessa olen nyt toista kautta. Tutustun mielelläni toisiin hoitajiin ja annan mielelläni neuvoja aloittaville hoitajille. Ota rohkeasti yhteyttä!