HALLITUS 2019

pirkanypph@gmail.com

Puheenjohtaja Vilma Paasikivi


On ilo ja kunnia saada edustaa upeaa, aktiivista, varhaiskasvattajien yhdistystä!
Touhuamme Nokian Taka-Lauttalassa.
Muista: SINÄ TEET TÄRKEÄÄ TYÖTÄ!
pirkanypph@gmail.com

Varapuheenjohtaja Riina Kerppilä

Paljasjalkainen Hervantalainen, perhepäivähoitajana toiminut vuodesta 2011. Aamuisin on kotona melkoinen vilske kun neljä omaa lasta lähtee kouluun ja neljä hoitolasta tulee hoitoon. Välipalapöydässä saattaa olla yhdeksänkin lasta. Mutta juuri tätä haluan tehdä! Mukavaa ja välttämätöntä on myös kollegiaalinen tuki niin hervantalaisista hoitajista kuin Pypph:n hoitajista. Pidetään lippua korkealla ja mainetta yllä!

040-7320333 / pirkanypph@gmail.com

Sihteeri Hanna Hämäläinen


Perhepäivähoitaja Itä-Tampereella. Kolmen lapsen äiti. Hallituksessa mukana vuodesta 2014

Rahastonhoitaja Kaisa Saari

Perhepäivähoitajana vuodesta 2004 alkaen itäisellä alueella Tampereella.
Olen opiskellut työn ohella pph:n ammattitutkinnon ja nyt opiskelen avoimessa yliopistossa kasvatustieteitä perhepäivähoitajan työni rinnalla.
Opiskeluni työni ohella mahdollistavat
teini-iän saavuttaneet lapseni sekä reissutyötä tekevä puolisoni.


pirkanypph@gmail.com

Hoitopaikkavälitys Tanja Tuppurainen

Hei! Olen suurehkon perheen äiti ja toiminut perhepäivähoitajana vuodesta 2013 lähtien. Ihanaa kuulua tähän energiseen porukkaan.

Satu Orava

Hei! Asustelen Niemessä. Minulla on 2 aikuista tytärtä ja 1 pojan vesseli. Olen toiminut yksityisenä perhepäivähoitajana 17 vuotta. Yhdistyksen hallituksessa olen nyt toista kautta. Tutustun mielelläni toisiin hoitajiin ja annan mielelläni neuvoja aloittaville hoitajille. Ota rohkeasti yhteyttä!

Päivi Nurminen

Olen kahden kouluikäisen tytön äiti ja asustelemme Tampereen Niemessä. Perhepäivähoitajan työtä olen tehnyt syksystä 2015 lähtien. Lasteni ja mieheni lisäksi sohvaamme kuluttavat ihanat karvaiset ystävämme, koira ja kani. Eläimet ja luonto ovat tärkeitä minulle ja tähän panostan myös työssäni
Niemen Nassikoissa. Mielestäni ammattitaidon jatkuva kehittäminen ja yhteistyö muiden hoitajien kanssa luovat uusia mahdollisuuksia työhömme.

Suvi Salo

Maria Minkkinen

Hanna Aulamo

Tuulikki Veräjänkorva