HALLITUS 2020

Puheenjohtaja Titta Puronsuu

Varapuheenjohtaja Hanna Aulamo

Asustelen Tampereen Teiskossa ja aloitin ypph työt 2018. Kotirappusiltani saan astua luonnon keskelle ja luonto näkyykin lapsiryhmäni toiminnassa vahvasti. Minulla on itselläni kaksi lasta.

Mielestäni kollegoiden tuki ja tietämys on tässä työssä tärkeää. Hienoa olla mukana yhdistyksen toiminnassa!

Sihteeri Tuulikki Veräjänkorva

Olen työskennellyt lielahdessa perhepäivähoitajana vuodesta 2003. Olen kiinnostunut oman ammattitaitoni kehittämisestä nyt, kun omat lapseni ovat jo aikuisia.Siispä nytkin olen opiskellut työni ohella Ohjaus-ja kasvatusalan toisen asteen ammattitutkintoa.Yhdistyksemme antaa vertaistukea työhöni ja itse haluan antaa tietoa laadukkaasta varhaiskasvatuksesta jota me perhepäivähoitajat tarjoamme.

Rahastonhoitaja Päivi Nurminen

Olen kahden kouluikäisen tytön äiti ja asustelemme Tampereen Niemessä. Perhepäivähoitajan työtä olen tehnyt syksystä 2015 lähtien. Lasteni ja mieheni lisäksi sohvaamme kuluttavat ihanat karvaiset ystävämme, koira ja kani. Eläimet ja luonto ovat tärkeitä minulle ja tähän panostan myös työssäniNiemen Nassikoissa. Mielestäni ammattitaidon jatkuva kehittäminen ja yhteistyö muiden hoitajien kanssa luovat uusia mahdollisuuksia työhömme.

Satu Orava

Hei! Asustelen Niemessä. Minulla on 2 aikuista tytärtä ja 1 pojan vesseli. Olen toiminut yksityisenä perhepäivähoitajana 17 vuotta. Yhdistyksen hallituksessa olen nyt toista kautta. Tutustun mielelläni toisiin hoitajiin ja annan mielelläni neuvoja aloittaville hoitajille. Ota rohkeasti yhteyttä!